Fox & Crow is online!

Een algemeen bericht door op zondag 28 juli 2013

Wat denk jij wanneer je een winkel binnenloopt? Of als je over het web struint, op zoek naar dat éne item dat precies aan jouw wensen voldoet? Bij mij komt altijd de gedachte op of ik het zelf kan maken. Precies zoals ik het graag zou willen. Niet dat ik altijd alles zelf maak, daar is geen beginnen aan. En ik heb ook niet de illusie dat ik alles kán maken. Maar mijn gedachten dwalen continu af naar nieuwe projecten. Een onbedwingbare behoefte om te creëren.

Het gaat mij er in eerste instantie niet om dat ik een nieuwe tas of sjaal wil hebben. Mijn grootste plezier zit ‘m in het maken zelf. In het bedenken wát ik ga maken en hóe. In het opzetten van de eerste steken op mijn breinaald. In het snijden van leer of textiel in de juiste vorm, voor een tas of kledingstuk. In het voorzichtig ontmantelen van een stoel, zodat ik precies weet hoe die weer in elkaar hoort. Stap voor stap ontstaat onder mijn handen een nieuw object. En als het niet goed is? Dan begin ik áltijd opnieuw, want alleen dan kan ik tevreden zijn over het eindresultaat. En dan is het eigenlijk ook best heel leuk om het te gebruiken.

Ik wil graag laten zien waar deze onstuitbare drang toe leidt. Met een portfolio van mijn werk. En een blog waarop ik regelmatig mijn projecten, tips en trucs zal posten. Volg Fox & Crow handmade op Facebook, Twitter en Pinterest, dan blijf je steeds op de hoogte van mijn nieuwste projecten.