GIVE-AWAY! Twee vrijkaartjes voor KNIT&KNOT

Een algemeen bericht door op dinsdag 8 maart 2016

Tags:

Tijd voor een give-away! Van 18 t/m 20 maart vindt de allereerste editie van KNIT&KNOT plaats. Bij dit maak-evenement in Tilburg kun je behalve voor een uitgebreide beurs ook terecht voor de aftrap van de Mystery Blanket 2016, een reusachtig gebreid en gehaakt boeket en bijna 50 workshops. KNIT&KNOT richt zich voornamelijk op breiers en hakers, maar ook als je van vilten en borduren houdt, kun je er je lol niet op!

Middenin de koepelhal waar deze Brabantse brei- en haakdagen plaatsvinden, is er een woonkamer ingericht, waar je met bloggers en andere bezoekers tips & tricks kunt uitwisselen. Je kunt mij op zaterdag 19 maart op dit centrale plein vinden (als ik niet rondloop om foto’s te maken en wol te kopen, uhh… kijken :o)). Kom langs en zoek me op! En ik mag van de organisatie twee kaartjes uitdelen!

Wil jij gratis naar KNIT&KNOT?

Zoals jullie weten laat ik graag projecten zien waar ik trots op ben. En als je kans wilt maken om de twee kaartjes te bemachtigen, nodig ik je uit om dat ook te doen! Deel mijn Facebookbericht en post jouw favoriete maakproject of stuur mij een mailtje met een foto ervan.

Donderdag 10 maart na 17.00 uur selecteer ik de winnaar!

Deze wedstrijd is gesloten, de winnaar is bekend. Van harte gefeliciteerd, Yvonne!